eramatkat.com

Retket

Suomen luonto vuodenaikoineen on aarre. Lähde opastetuille retkillemme niin pääset kokemaan hienoja luontoelämyksiä. Ammattitaitoisen oppaan johtama retki on turvallinen ja samalla saat hyödyllistä tietoa retkeilystä. Opas osaa kertoa myös mielenkiintoisia tarinoita mm. alueen historiasta. Ota tiimisi, perheesi tai ystäväporukkasi kasaan ja lähtekää elämysmatkalle luontoon! Upeat retket suomen luonnossa ovat lähempänä kuin arvaatkaan.

Melonta on upea laji joka sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Melontaretkillämme saat hyvän opastuksen mukavaan matkantekoon. Retkemme tehdään turvallisilla jokireiteillä sekä suojaisilla järvillä. Kulkuneuvona toimii 2-paikkainen avokanootti eli ns. ”inkkarikanootti”. Tule kokemaan luonnon rauhallisuus kanootista käsin. Retken hintaa kuuluu aina kanootti, melat, kelluntaliivi ja tietysti oppaan palvelut.

Sääksjärvi

Lähde kokeilemaan tätä tuhansia vuosia vanhaa tapaa liikkua lumessa. Lumikenkäilyssä vauhti on rauhallinen ja näin pystymme rauhoittumaan ja rentoutumaan luonnon keskellä. Retkemme sijoittuvat hienolle Kytäjä-Usmin alueelle. Tervetuloa lumikenkäilemään!

antique-snowshoes-2004237_1920

Luontoretkemme mahdollistavat helpon ja turvallisen tavan tutustua retkeilyharrastukseen. Retkien aikana luontoelämysten lisäksi saat paljon tietoa mm. jokamiehenoikeuksista, varusteista, ensiavusta ja retkeilyreiteistä. Jokaisessa vuodenajassa on oma hohtonsa ja siksi järjestämme retkiä ympäri vuoden.

finland-185853_1920

Packraft tarkoittaa suomeksi reppulauttaa. Reppulautta on kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva vesistön ylitys- ja vesillä liikkumisväline. Lautan tyypillinen paino on noin kolmesta viiteen kiloon. Lauttaa voi kantaa täytettynä pieniä matkoja ja pidemmille patikointisiirtymille lautta laitetaan tyhjänä reppuun.

Packraft-retket