eramatkat.com

Yrityksille

Virkistyspäivä luonnossa tekee ihmiselle ihmeitä!

Tulkaa viettämään tyhy-päivää, virkistyspäivää tai kokousaktiviteettiä luonnon keskelle. Luonnossa oleminen vähentää stressiä ja lisää hyvinvointia. Tämä näkyy parempana työmotivaationa ja jaksamisena. Päivän aktiviteetit tuovat varmasti hymyn kaikkien kasvoille.

Alla muutamia suosituimpia ohjelmiamme.  Palvelemme yksilöllisesti kaiken kokoisia yrityksiä, ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva virkistyspäivä!

Virkistys- ja Tyky-päivä

Yritystapahtumien järjestämistä jo vuodesta 1996.

Meidän tehtävämme on virkistää sinut ja tiimisi, joka päivä, ympäri vuoden! Katso omalle tiimillesi vaihtoehto virkistävästä päivästä tai esitä toiveesi niin räätälöidään juuri teille sopiva tyhy-päivä.

Ota yhteyttä, niin kerron sinulle tarkemmin aktiviteettien sisällöstä. 

seminar-711675_1920

Hauska tiimipäivä

Päivän aktiviteetti tempaisee mukaansa ja jokainen löytää sisäisen kilpailijaviettinsä.

Jaamme ryhmänne pieniin joukkueisiin, jotka kisailevat hauskoissa, nopeutta ja nokkeluutta vaativissa lajeissa. Lajeina mm. pulmapalapelin ratkaisu, muistipelin arvoitus ja yleisurheilulajeja metsäteemalla.

Päivän ohjelma voidaan toteuttaa Hyvinkään Usmin metsässä tai vaikka työpaikkanne lähiympäristössä. Lajit sovitetaan aina ympäristöön sopiviksi sekä otetaan ryhmän toiveet huomioon.

Tässä tapahtumassa kisataan tiukasti hymyssä suin.

team-386673_1920

Hyvän mielen retki

Retken tavoitteena on tuottaa hyvää mieltä ja vähentää stressiä. Kuljemme rauhallista vauhtia, jotta ehdimme antaa aisteillemme aikaa havainnoida luontoa.

Luonnossa liikkuminen tutkitusti alentaa verenpainetta, stressitasoa ja parantaa unen laatua. Me viemme sinut luontoon rentoutumaan ammattitaitoisen oppaan johdolla. Kun on vähemmän stressiä, ajattelu sujuu paremmin, keskittyminen on helpompaa ja asiat painuvat paremmin mieleen.

Liikumme Kytäjä-Usmin tai Sveitsin luonnonpuiston alueella yhteensä n. 2-3 kilometriä.

Retken aikana akkumme latautuvat ja energiatasomme nousevat, ajatuksemme ovat saaneet harhailla joka on edellytys  luovien ratkaisujen syntymiselle. Retkeä tehdään ympäri vuoden, kesällä jalkaisin ja talvella lumikengillä.

IMG_0998

Kauriskallio

Tämä tapahtumaa sopii ryhmälle, joka haluaa haastaa itsensä fyysisesti ja psyykkisesti.

Kuljemme osittain haastaviakin reittejä Kytäjä-Usmin metsäalueella missä korkeuseroja löytyy. Matkaa kertyy päivän aikana 5-8 kilometriä.

Päivän aikana opettelemme samalla kulkemaan maastossa ja katsomaan kartasta sopivia reittejä kohteeseen. Retken loppuvaiheilla saavumme kalliolle, josta laskeudumme turvallisesti köyden varassa alas. 

Päivän kokemusten jälkeen on mukava rentouta nuotion lämmössä ja syödä maittava Metsä Menu ateria.

Tapahtuman sisältöä on muokattavissa ryhmän toiveiden mukaan.

Kauriskallio

Jäniksenloikka

Tule viettämään unohtumaton virkistyspäivä tai tauko kokouksesta Kytäjä-Usmin upeissa maisemissa. 

Kuljemme maastossa havannoiden ympäröivää luontoa, saatamme nähdä jälkiä metsän eläimistä. Retkemme aikana pidämme virkistystaukoja joissa  kehitämme ryhmän yhteistyötaitoja hauskoilla tehtävillä.

Räätälöimme aktiviteetit ryhmän toiveiden mukaisesti. Vaihtoehtoja mm: teräviä älynystyröitä vaativia pulmanratkaisutehtäviä, nopeutta ja ketteryyttä vaativia haasteita tai voimme testata tiimien yhteistyökykyä erätaitokilpailussa.

Retki päättyy tietysti nuotiopaikalle missä tarjoilemme teille halutessanne Metsä Menustamme valitsemanne tuotteet.

50-pienempi-snow-4787432_1920

Luontokokous

Luontojooga

Luontojoogassa yhdistyy lempeä liike keholle ja luontoyhteyden
kokeminen. Avaudutaan kokemaan luonnon palauttava ja rentouttava
vaikutus. Koemme luontoa eri aistein, saaden erilaisia luontokokemuksia.

luontojooga_2