eramatkat.com

Luontokokous

  • Kokous Sveitsi
  • Kokous Usmin Erätupa
  • Laavukokous

Kokous Sveitsi

Varaa Hotel Sveitsistä laadukkaat kokoustilat ja anna meidän hoitaa ohjelma kokouspäivän lomassa tai päivän päätteeksi. Hyödynnämme historiallista Sveitsin luonnonpuistoa ympäristöineen.

Räätälöidään teille toiveidenne mukainen ohjelma. Olisiko se rauhallinen retki aistien luontoa ja ladaten akkuja vai hauskaa pientä kisailua luonnon helmassa?

Hyvinkää Hotel Sveitsi

Lisätietoja

Kokous Usmin Erätupa

Varaa kauttamme Usmin Erätupa ja vietä rauhallinen kokouspäivä vain oman tiiminne kesken.

Usmintupa on v 1986 valmistunut kurssi- ja leirikeskus. Se sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Hyvinkään keskusta mutta on kuitenkin aivan luonnon keskellä. Tuvan ympäristö soveltuu erinomaisesti erilaisille luontoaktiviteeteille.

Suunnitellaan teille päivä missä sopivasti kokouksia ja mukavaa ulkoilmatekemistä. Ruokailut ja kahvitukset onnistuu joko tuvan keittiötä hyödyntäen tai sitten ulkona grillillä ja nuotiolla valmistaen. Kokouspäivän päätteeksi laitetaan vielä sauna lämpiämään. Miltäs kuulostaa?

Usmin erätupa

Lisätietoja

Laavukokous

Nyt on varmasti erilainen kokousympäristö. Tältä kokosupaikalta ei löydy videotykkiä mutta kännykkäverkko toimii useimmiten.

Tule viettämään kokouspäivää omalle eräleirillemme Usmin metsään.  Nuotion äärellä istuminen voi antaa ihan uutta näkökulmaa bisnekseen. Päivän aikana teemme pienen retken tai kisailemme vaikka erätaitohaasteilla.

Päivän kruunaa tietysti maistuva nuotioateria nokipannukahvilla/teellä.

Lisätietoja